중1영어 오디오북 금성 최인철 5과 본문 해석 음원 mp3 Step by Step

    

 

Listen to the Words:

07_L5_Read_and_Do.mp3
다운로드

 

 

리코타 치즈를 만들자

 안녕, 나는 Addae야. 한가한 시간에 뭐 하는 것을 좋아하니? 나는 요리하는 것을 좋아해. 요리는 내가 제일 좋아하는 취미야. 나는 특히 과학적인 방법으로 요리하려고 노력해. 그리고 이건 항상 재미있어.

 오늘 나는 집에서 만드는 리코타 치즈를 만들어 볼 거야. 믿을 수 없겠지만, 30분밖에 안 걸려. 그리고 많은 것이 필요하지도 않아. 우유, 레몬주스, 소금 그리고 너의 시간만 있다면, 리코타 치즈를 만들기 위한 준비가 다 된 거지!

 집에서 만드는 리코타 치즈를 위해 이런 것들이 필요해.

필요한 것: 우유, 레몬주스, 소금

 준비됐니? 이제 이 단계들을 따라와 봐! 첫 번째, 우유를 냄비에 따르고 따뜻하게 데워. 우유가 끓기 시작하면 불에서 우유를 내려. 두 번째, 한 손으로 뜨거운 우유에 레몬주스와 소금을 넣어. 다른 한 손으로는 천천히 저어. 그러고는 혼합물이 걸쭉해질 때까지 기다려. 세 번째, 혼합물에서 물기를 제거해. 이게 끝이야. 이제 맛있는 리코타 치즈를 먹을 수 있지.

 나는 항상 이 시간이 기다려져. 우리가 직접 집에서 만든 리코타 치즈를 맛보자. 음⋯⋯. 맛이 환상적이야. 집에서 만든 리코타 치즈를 다양한 방식으로 즐길 수 있어. 나는 치즈를 샐러드에 넣는 것을 좋아해. 그리고 내 여동생은 치즈를 빵과 함께 먹는 것을 좋아하지. 집에서 리코타 치즈 만들기를 시도해 봐. 아주 쉬워. 오늘은 여기서 마무리할게. 다음 시간에 보자.

Step by Step

Let’s Make Ricotta Cheese

 Hello, I'm Addae. What do you like to do in your free time? I love to cook. It's my favorite hobby. I try to cook especially in scientific ways. And this is always exciting.

 Today, I'll make homemade ricotta cheese. You may not believe this, but it takes only 30 minutes. And you don't need much. With only milk, lemon juice, salt, and your time, you're all ready to make homemade ricotta cheese!

 You need these for homemade ricotta cheese.

 You need: milk, lemon juice, salt

 Are you ready? Now follow these steps! First, pour the milk into a pot and heat it. When it starts to boil, remove the milk from the heat. Second, with one hand, add the lemon juice and the salt to the hot milk. With the other hand, slowly stir. Then, wait until the mixture becomes thick. Third, remove the water from it. That's all. Now, you can have some delicious ricotta cheese.

 I always wait for this time. Let's taste our homemade cheese. Hmm.... It tastes fantastic. You can enjoy your homemade ricotta cheese in many ways. I like to add the cheese to salad. And my sister likes to enjoy it with some bread. Try this at home. It's super easy. That's all for today. See you next time.

Posted by 최 샘
,